Faciliteiten overzicht

Vergader- en feestfaciliteiten

Bent u op zoek naar een mooie gelegenheid voor een feest? Heeft u een jubileum dat u wilt vieren of wilt u eens ergens anders vergaderen of afspreken voor een zakelijke bijeenkomst? Bistro 'Aan de Tolplas' beschikt over prachtige kleine en grote zalen voor verhuur. Er is ook de mogelijkheid om alle zalen aan elkaar te verbinden zodat er één grote zaal ontstaat met maar liefst plek voor 800 personen.

Onze uitstekend culinaire faciliteiten maken uw feest of zakelijk bijeenkomst helemaal af. Of u nu een high-tea, lunch, 3-gangen diner of uitgebreid buffet wenst, wij verzorgen dit graag voor u. Naast een aantal vastgestelde arrangementen maken wij ook graag een feest op maat, compleet afgestemd op uw eigen wensen en behoeften. Na uw feest kunt u heerlijk blijven slapen in één van de bungalows of de groepsaccommodatie op het bungalowpark De Tolplas.

Wilt u onze zalen of het restaurant komen bekijken? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek dan ons bistrorestaurant en zalencentrum of neem contact met ons op! Wij doen er alles aan om voor u een sfeervol onbezorgd feest te organiseren.

Kijk ook voor uitgebreide informatie op de website van Bistro 'Aan de Tolplas'.