Omgeving overzicht

24-2-2019: Carnavalsoptocht, Albergen

Feest mee en vier op 24 februari 2019 carnaval in de optocht van de Alberger Bökke. Altijd groot feest bij de eerste grote Twentse carnavalsoptocht waar zo'n tienduizenden mensen op af komen!

Tussen de grote bouwwerken, muziekkorpsen en dweilorkesten door is er ook voldoende gelegenheid voor de loopgroepen, paren en eenlingen om hun creativiteit te etaleren. De deelnemers komen elk jaar uit de gehele regio.

Noaberfeest
14:30u. na de optocht, gratis entree
Het Noaberfeest is op de grote parkeerplaats naast Residentie de Vette Bok (zaal Morshuis). De prijzen van de optocht worden in de hal uitgereikt. De consumpties kunnen betaald worden met de bekende bonnen van de Alberger Bökke, die o.a. voor de gala’s worden gebruikt. Voor de bezoekers is er een gratis button van het Noaberfeest, zolang de voorraad strekt. De kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen en een warme hap is verkrijgbaar. De Noaberfeestcommissie heet iedereen die weer ouderwets carnaval wil vieren van harte welkom!

Mega Carnavalsparty Albergen
Na afloop van de optocht is het telkens weer een drukte van belang in de diverse horecabedrijven. Het grootse Mega Carnavalsparty Albergen is georganiseerd door Café-Zalen-Partyservice Morshuis op het grote feestterreein.
Afhaal en verkoopadres kaarten: Voorcafé Morshuis (Ootmarsumseweg 159 in Albergen), 0546-441238. Meer informatie: www.carnavalalbergen.nl.

foto: RTV Oost/Esther Rikken

 

website: bekijk de website

waar: Centrum Albergen, Albergen

datum: 24 feb 2019

aanvang: 12:00 uur