Omgeving overzicht

26-1-2019: Nieuwjaarsvliegeren, Twenterand

Kom zaterdag 26 januari 2019 genieten van de mooiste vliegers tijdens het 'Nieuwjaarsvliegeren Twenterand' in Westerhaar.

Familie Schipper van De Johanneshoeve stelt wederom hun boerderij en familie Zomer hun weiland ter beschikking. De Johanneshoeve beschikt over een zaal waar men zich eventueel op kan warmen als het nodig mocht zijn en natuurlijk over toiletten.

Net als vorig jaar is het mogelijk om een dagkaart te kopen. De kosten zijn €16,-. Hierop is onbeperkt koffie/thee/glühwein te krijgen, een kop soep met een broodje worst en voor s’avonds de maaltijd. Wilt u geen dagkaart maar wel blijven eten, de maaltijd alleen kost €9,- p.p. Graag opgeven bij de aanmelding. De maaltijden worden opgediend tussen 16.30 uur en 18.30 uur in de Johanneshoeve. Na het eten kan natuurlijk nog nagepraat worden  bij de open haard.

Entree: gratis

Mocht het te ver rijden zijn en/of wilt u overnachten, dat is ook geen probleem. (reserveer op tijd bij de Johanneshoeve)

Auto’s, tenten (of iets dergelijks) en honden mogen niet op het weiland en niet vliegeren met Keflar of andere soorten van snijlijnen!

Meerdere van jullie hebben op facebook aangegeven te willen komen maar wij vragen jullie om je aan officieel te melden op de website (ook wanneer jullie niet blijven eten).

De vliegeraars die zich al hebben aangemeld staan op de deelnemerslijst op de website.

Foto: Vliegerfeest Twenterand

 

waar: De Johanneshoeve, Westerhaar-Vriezenveensewijk

datum: 26 jan 2019

aanvang: 10:30 uur

einde: 18:00 uur

prijs: Gratis