• Luxe Twents Buitenverblijf

  Een prachtig tweede huis op een mooi park met zeer goede verhuurmogelijkheden. Deze sfeervolle accommodatie is goed ingericht en helemaal geschikt voor verhuur. Er kan een rendement gehaald worden van 3-4% Gebouwd in 2016.

  Zomers heerlijk op het terras aan het water genieten van een prachtige zonondergang. Dat is genieten in optima forma! En voor de vissers onder ons: je gooit je hengeltje uit vanaf jouw eigen terras! Maar ook in de winter als je op je terras je schaatsen onder kunt binden voor een baantje op de plas. Heerlijk de gezonde vrieslucht opsnuiven…

  Binnen is het ook aangenaam vertoeven, in de zomer zorgt de airco voor een heerlijk binnenklimaat en in de winter wordt het snel warm door de centrale verwarming. De gashaard brengt een leuke en warme sfeer.
  In de keuken vind je alle voorzieningen: vaatwasser, kookplaat, oven en koelkast.
  Er zijn 3 slaapkamers; de masterbedroom heeft zelfs ruime inbouwkast en een extra tv op de kamer
  In de tweede slaapkamer staan 2 boxspring bedden. In de derde slaapkamer is een stapelbed, altijd leuk voor de kinderen.
  En last but not least de badkamer: een sauna en een ruime douchecabine met regendouche bieden de mogelijkheid om ook hier lekker te relaxen. Er is een apart toilet.

   Als extra is er ook nog een wasmachine.

   Kom maar eens een keer kijken! Bel voor een  afspraak 0546-697308!