Faciliteiten overzicht

Restaurant de Tolplas

Wij heten u ook graag welkom in onze gezellige restaurant. Geniet van de ouderwetse Twentse gastvrijheid terwijl u smult van een heerlijke lunch, uitgebreid diner of ander avondje uit. Met een prachtige uitzicht over het water is ons restaurant de ideale locatie. De kinderen kunnen heerlijk spelen in het grote speelfort, terwijl u lekker zit te relaxen op het terras.

Voor groepen hebben we speciale arrangementen. Wij denken graag met u mee. Denkt u eens aan een heerlijke High Tea of een High Wine. 

Kijkt u ook eens naar de lekkere acties en aanbiedingen op de website. 

Op de prachtig aan het water gelegen grote terrassen kunt u op en top ontspannen met een hapje en een drankje. Bij mooi weer zijn de  terrassen ook perfect voor een bruisend buitenfeest, er is wel ruimte voor ruim 200 mensen. Het terras aan de voorkant heeft uitzicht op de speeltuin, dus ook aan de kleintjes is gedacht. Het terras aan de achterkant heeft een fantastisch uitzicht over de recreatieplas.

Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur. 

Ook kunt u er heerlijke maaltijden ophalen of snacks, zodat u lekker op uw vakantiewoning kunt eten: Bekijk hier de afhaalmogelijkheden

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden rondom restaurant "de Tolplas"? Neem contact met ons op via T. 0546 706868 of kijk op website www.restaurantdetolplas.nl